zaterdag 13 augustus 2016

Activiteiten tijdens de Kunstmarkt van 28 augustus 2016Op de kunstmarkt is een speciale plaats ingeruimd voor de jeugd, zij kunnen onder begeleiding deelnemen aan een van de aanwezige Workshops:
  • Grafifiti met als thema PIMP een autoonder begeleiding van de Wijchense kunstenaar Moris. 
    Aanmelden voor latere graffiti workshops is ook mogelijk.
  • Zelf schilderen waarna het schilderij kan worden tentoongesteld. Een deskundige jury bekijkt het werk van deze jeugdige kunstenaars en zal de mooiste werkstukken met een prijs belonen.  

    Jongeren to 16 jaar kunnen deelnemen aan de kunstmarkt met eigen werk er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar aanmelden bij Toon de Hair
  • Schminken is mogelijk tussen 13:00- 17:00 u.Kinderen zich gratis laten schminken in hun favoriete Fabeldier.
Kunst Kring Wijchen nodigt bezoekers uit om de tentoonstelling ¨Kunst in de Etalage¨  te bekijken op de stand is een folder waarin  alle kunstwerken vermeld staan. Deze kunstwerken worden in october geveild midddels een internet veiling.
 
Museum Kasteel Wijchen is die dag opengesteld van 13:00- 17:00 u met in de tuin een informatieve stand over de lopende en komende tentoonstellingen.

De Tuun -de proto-historische kasteeltuin- is op deze zondag ook te bezoeken. Belangstellenden kunnen informatie krijgen over oude bloemsoorten, planten, kruiden en tevens zaden kopen om zelf aan de slag te gaan.
Natuurlijk is er ook muziek in de Kasteeltuin op de Kunstmarkt met als thema
'Jazz & Wine
 
In de kasteeltuin speelt het Dixieland orkest  
‘de Swing Masters .

De opening van de tentoonstelling Kunst in de Etalage is om 12:30 uur en wordt verricht door wethouder Paul Loermans.

Zoals u ziet veel activteiten voor de jeugd en de cultuur liefhebbers

Geen opmerkingen: